Oproep voor de 16e internationale week van het basisinkomen 18-24 september 2023 post thumbnail image

Oproep voor de 16e internationale week van het basisinkomen 18-24 september 2023

Hallo Supporters van de Week van het Basisinkomen ,

Gefeliciteerd met jullie vele succesvolle evenementen en vieringen die allemaal deel uitmaakten van de 15e jaarlijkse Internationale Basisinkomen Week “Basisinkomen is basishumanisme!” ma-zo 19-25 september 2022!

Zoals je kunt zien op deze Facebook-pagina www.facebook.com/BasicIncomeWeek/events/ of webpagina https://basicincomeweek.org/calendar2022/ waren er ongeveer 60 Basic Income Week-evenementen die gedurende de week over de hele wereld plaatsvonden, inclusief het basisinkomen Evenementen in maart www.basicincomemarch.com , 26 Basic Income Beer-evenementen https://basicincomeweek.org/ibib2022/ en andere #basicincomeweek15-evenementen die niet op Facebook staan.

Vooruitkijkend naar volgend jaar voor de 16e Internationale Basisinkomen Week (IBIW) zijn we van plan deze week van 18-24 september 2023 te vieren.

Voor het kiezen van een motto voor de IBIW van volgend jaar, stuur ons uw motto-suggesties over https://basicincomeweek.org/contact-form/ of Social Media messenger Facebook/Twitter/Instagram @basicincomeweek of e-mail info[at]basicincomeweek.org tot eind dit jaar ( 31 december 2022 ).
De motto-suggesties mogen geen lokale of regionale onderwerpen bevatten, maar moeten wereldwijd gelden. Lokale of regionale thema’s kunnen in uw land als ondertitel worden toegevoegd.
Alle historische motto’s vind je op https://basicincomeweek.org/history/

De Motto-stemming staat gepland voor januari/februari 2023.

Als je het gekozen motto in februari 2023 op vrijwillige basis wilt ontwerpen voor onze website en sociale media-logo, banner, profielfoto, hoofdevenementencover en extra een poster, neem dan contact met ons op op dezelfde manier als motto-suggesties.

De aankondiging van het ontworpen Motto is gepland voor maart/april 2023.

De volgende evenementen zijn opgenomen in de plannen voor september 2023:

  • 1 t/m 24 september 2023 “Basisinkomen Profielfoto Actie”
  • Woensdag 20 september 2023 “Reken op basisinkomen Fotoactie”
  • Vrijdag 22 september 2023 “6e Internationaal Basisinkomen Bier”
  • Zaterdag 23 september 2023 “5e Internationale Basisinkomen Mars”

Basisinkomensorganisaties uit landen of continenten kunnen co-host zijn van deze Facebook-evenementen, accepteer onze uitnodiging om co-host op je eigen Facebook-pagina op Tab ‘Evenementen’ als de verzoeken binnenkomen.

Bovendien, voor de Facebook-evenementen die u volgend jaar maakt, staat u ons (het team dat IBIW organiseert) toe om uw Facebook-evenementen die plaatsvinden tijdens de Week van het Basisinkomen te “co-hosten”, zodat we deze evenementen snel kunnen vinden en delen. Als je geen Facebook hebt, dien dan de evenementen in met behulp van het Webpage Event Form https://basicincomeweek.org/event-form/ Alle evenementen moeten worden aangekondigd voor de start van IBIW, zodat we tijd hebben om ze te delen.

Als je het Basic Income Week-team wilt helpen met het maken van inhoud voor YouTube en Instagram of wereldwijd netwerk, neem dan contact met ons op via e-mail   of Social Media Messenger – we hebben meer vrijwilligers nodig voor de activiteiten van het komende jaar.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief op https://basicincomeweek.org/contact-form/ om op de hoogte te blijven van de Week van het Basisinkomen (ongeveer vier belangrijkste e-mails per jaar voor het kiezen van een motto, begin en einde).

Abonneer u op onze sociale media Facebook/Twitter/Instagram @basicincomeweek en YouTube www.youtube.com/channel/UCTiEO6z-64srOofRBeHqAog

Je vindt alles op https://basicincomeweek.org

Bedankt iedereen!

Uw Basisinkomen Week-team