Stem voor het beste motto van 2023 post thumbnail image

Stem voor het beste motto van 2023

voor de 16e Internationale Basisinkomen Week (IBIW)  van 18-24 september 2023

Voor het kiezen van een motto voor de IBIW van dit jaar, zijj weer diverse mottos ingestuurd. Er kan nu gestemd worden voor het motto van 2023. De Motto-stemming staat loopt tot eind februari 2023.

Stem hier
https://basicincomeweek.org/vote-your-motto-for-2023/

Alle historische motto’s vind je op https://basicincomeweek.org/history/

Voor het ontwerp van een huisstijl van dit jaar met het gekozen motto zoeken we nog een vrijwilliger. Zo kunnen de uitingen op de website en sociale  vorm gegeven worden. Heb je er zin an, neem dan contact met ons op.  De introductie van de huisstijl is gepland voor maart/april 2023.

De volgende evenementen zijn opgenomen in de plannen voor september 2023:

  • 1 t/m 24 september 2023 “Basisinkomen Profielfoto Actie”
  • Woensdag 20 september 2023 “Reken op basisinkomen Fotoactie”
  • Vrijdag 22 september 2023 “6e Internationaal Basisinkomen Kroegmeet”
  • Zaterdag 23 september 2023 “5e Internationale Basisinkomen Mars”

Basisinkomensorganisaties uit landen of continenten kunnen co-host zijn van deze Facebook-evenementen, accepteer onze uitnodiging als co-host op je eigen Facebook-pagina op Tab ‘Evenementen’ als de verzoeken binnenkomen.

Bovendien, voor de Facebook-evenementen die je dit jaar maakt, sta het team dat IBIW organiseert dan toe om je Facebook-evenementen die plaatsvinden tijdens de Week van het Basisinkomen te “co-hosten”, zodat we deze evenementen snel kunnen vinden en delen. Als je geen Facebook hebt, dien dan de evenementen in met behulp van het Webpage Event Form https://basicincomeweek.org/event-form/ Alle evenementen moeten worden aangekondigd voor de start van IBIW, zodat we tijd hebben om ze te delen.

Als je het Basic Income Week-team wilt helpen met het maken van inhoud voor YouTube en Instagram of wereldwijd netwerk, neem dan contact met ons op via e-mail   of Social Media Messenger – we hebben meer vrijwilligers nodig voor de activiteiten van dit jaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief op https://basicincomeweek.org/contact-form/ om op de hoogte te blijven van de Week van het Basisinkomen (ongeveer vier belangrijkste e-mails per jaar voor het kiezen van een motto, begin en einde).

Abonneer je op onze sociale media Facebook/Twitter/Instagram @basicincomeweek en ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/@basicincomeweek

Je vindt alles op https://basicincomeweek.org en  https://week-van-het-basisinkomen.nl